A projekt azonosítószáma:EFOP-1.2.9-17-2017-00043

A projekt címe:„Nők a családban és a munkahelyen - Nőközpont kialakítása Balmazújvároson”
Scroll Top

Koraszülöttek Világnapja Roadshow a balmazújvárosi óvodákban

Azzal a céllal indítottuk el a programot, hogy az érintettek merjenek beszélni a koraszülésről Balmazújvároson. Több olyan előadót sikerült a kezdeményezés mellé állítani, aki érintett a témában.

Az érdeklődők és az előadók egyaránt támogatták a programsorozatot, mert településünkön eddig kevés alkalommal oszthatta meg bárki is a tapasztalatait.

Az előadások 2018. november 26. – december 10. között két intézmény hat tagintézményében valósulnak meg.

2018. november 30-ig négy helyszínen rendeztük meg, egy alkalommal érdeklődés hiányában elmaradt, valamint három tagintézményben már volt közönségünk.

A visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy a következő évben sokkal nagyobb felkészülési idővel és jobb marketinggel tömegeket mozgathatunk meg. Talán ennek is köszönhető, hogy a vártnál kevesebben jelentek meg az előadásokon, viszont mi egy embernek is megtartottuk az előadást, mert ha már egy emberen tudtunk segíteni, akkor megtettük a napi jó cselekedetünket.

Most megtapasztaltuk, hogy sokkal hamarabb kell meghirdetni a programjainkat, mert az anyukák, családok előre terveznek. Viszont örülhetünk a pozitív visszajelzéseknek és annak is, hogy többen megköszönték, mert kibeszélhették a témát magukból.

X